Τον δικό της δημόσιο αποχαιρετισμό στην Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε η Μαρία Καβογιάννη.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως η 76χρονη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, η τηλεοπτική «Ασπασία» από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» του MEGA προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση για εκείνη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Άννα μου… δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης, γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου, το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου, ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμωδίας.

Οι δύο ηθοποιοί άφησαν τη δική τους τηλεοπτική σφραγίδα ως Χριστίνα Μαρκάτου και Ασπασία Βαρδάτσικου, μία χήρα εργοστασιάρχης και η οικιακή της βοηθός-ψυχοκόρη αντίστοιχα. Οι μεταξύ τους σκηνές και ατάκες έχουν μείνει διαχρονικές και μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube και χιλιάδες αναπαραγωγές στο TikTok.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τη σειρά του θέλησε να αποχαιρετήσει τη συμπρωταγωνίστριά του, με την οποία βρέθηκαν για πρώτη φορά σε γύρισμα της σειράς πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995.

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα… Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.