Σε έντονο ύφος σχολίασε μια συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, ο Νίκος Μουρατίδης, αρχικά αφήνοντας αιχμές για όσα είπε ο τραγουδιστής για τις σχέσεις του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και στη συνέχεια για την αναφορά του στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρέμου είπε: «Οι καλλιτέχνες στην πλειοψηφία τους είναι ψώνια. Γιατί βγαίνει ο Ρέμος να το πει αυτό τώρα; Τι μας νοιάζει αν δεν έχει σχέσεις με την Θεοδωρίδου; Τον ρωτήσαμε; Ένας μεγάλος καλλιτέχνης δεν ανακατεύεται με τέτοια. Έχεις ακούσει την Γαλάνη να βγει και να πει κάτι εναντίον του Πάριου, του Νταλάρα;».

Ωστόσο, ο Νίκος Μουρατίδης πήρε θέση και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό σημειώνοντας: «Τι είναι αυτό; Έκατσε ο Θεοφάνους να γράψει τραγούδι για τον Αργυρό και ο Ρέμος λέει ότι είχε στα αυτιά του τη φωνή του; Πού το ξέρει; Στην αρχή ας αντιγράψουν, αρκεί να βρούνε σύντομα την ταυτότητά τους και το στυλ τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μία χαρά, ας είναι λίγο γενναιόδωροι οι παλιότεροι. Θέλουν να φάνε τον Αργυρό τώρα; Έχει τελειώσει, έχει πετάξει το πουλί και έχει εκτοξευτεί το παιδί. Ο Ρέμος τι θέλει και ανακατεύεται; Ας βγάλει κανένα ωραίο τραγούδι να γίνει κάτι. Έχω πολύ καιρό να ακούσω ωραίο τραγούδι από τον Ρέμο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: