Για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια παίκτες της Premier League και συγκεκριμένα δύο, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμη τα ονόματά τους ή η ομάδα στην οποία αγωνίζονται, συνελήφθησαν για υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Το θέμα ήρθε στο προσκήνιο από την εφημερίδα The Sun, το ρεπορτάζ της οποίας επιβεβαίωσε η αστυνομία, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Όπως και να έχει, αυτά που αναφέρει η αγγλική υπόθεση είναι τα εξής…

Δύο συμπαίκτες, 19 ετών αμφότεροι, έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αφού εμπλέκονται σε υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης. Ο ένας, όπως αναφέρει η The Sun, διανυκτέρευσε στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ενώ ακολούθησε η σύλληψη του άλλου παίκτη, ο οποίος και κατηγορείται για βιασμό.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζονται, προσθέτει η εφημερίδα, δεν πρόκειται να κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο πριν ανακοινώσει επισήμως η αστυνομία τι έχει γίνει, με το αγγλικό ποδόσφαιρο να είναι αντιμέτωπο με ακόμη ένα σκάνδαλο σεξουαλικής φύσης.