Άγρια επίθεση δέχτηκε ο αντιδήμαρχος υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης, από δημοτικό σύμβουλο, μπροστά στη γυναίκα του και μέσα στο Ειρηνοδικείο.

Ο δράστης αναζητείται από νωρίς το πρωί, ενώ ο αντιδήμαρχος που τραυματίστηκε μίλησε στην εκπομπή «Live News» λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Ο αντιδήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχαμε μια αντέγκληση και ήρθε απροκάλυπτα και με χτύπησε. Με προκάλεσε και με απείλησε. Ήρθε και μου “κόλλησε” το πρόσωπό του στο πρόσωπό μου και μου έριξε μια δυνατή κεφαλιά ξαφνικά. Μου άνοιξε η μύτη και ήρθα στο Τζάνειο, γιατί είμαι και καρδιοπαθής».

«Τώρα είμαι μέσα στα ιατρεία, στα εξεταστήρια».

Όπως αναφέρει, η επίθεση του δημοτικού συμβούλου ήταν αιφνιδιαστική και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αν και ήταν «10 άτομα μαζεμένα, για να καταθέσουν».

Το χρονικό

Λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί και ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Ειρηνοδικείο υπόθεση του δήμου, οι δύο άντρες που ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις διαπληκτίστηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν.

Στο Ειρηνοδικείο επικράτησε αναστάτωση. Ο δημοτικός σύμβουλος που τον χτύπησε απομακρύνθηκε, την ώρα που ο αντιδήμαρχος είχε πέσει στο πάτωμα και αιμορραγούσε.

Την επίθεση καταδίκασε και ο επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβούλου, που έριξε κουτουλιά στον αντιδήμαρχο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δημοτικού συμβούλου συνεχίζονται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν αποφέρει καρπούς.